Opskrift på sunde nuggets uden kød lavet på selleri, paneret i cornflakes og stegt sprøde på panden
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 25 minuttermin
Antal 12stk
Ingredienser
Selleri-fars:
150gknoldselleri
½stkløg
4spskhavregryn
1stkæg
3spskparmesan, fintrevet
1tsksalt
Peber, efter smag
Stegning:
1stkæg, sammenpisket
1dlcornflakes, knuste, alternativt rasp
Olie, til stegning
Sådan gør du
Skræl selleri og skær den i mindre stykker. Skræl løg og skær det i mindre stykker. Kom løg og selleri i en minihakker eller foodprocessor og hak det fint.
Tilsæt resten af ingredienserne til farsen og rør den godt sammen.
Forbered en skål med sammenpisket æg, og en skål med knuste cornflakes.
Kom olie på en pande, og varm panden op til middel varme.
Form nuggets af farsen, og vend dem hurtigt i æg, og derefter i knust cornflakes. Læg dem direkte over på den varme pande.
Steg dine nugget 6-8 minutter på hver side eller til de er gyldne, sprøde og gennemstegte.
Server de lune nuggets med grøntsager, kartofler eller dit yndlingstilbehør.