Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Dadler med bacon
Nem opskrift på baconomviklede dadler til tapas eller som snack
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Antal
12
stk
Ingredienser
12
stk
dadler
6
skiver
bacon
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Fjern stenene fra dadlerne.
Del baconskiverne i 2, så du har en halv skive bacon pr dadel.
Nu skal du vikle baconskiverne omkring dadlerne, og derefter lægge dem i et ovnfast fad.
Sæt fadet med dadlerne i ovnen i cirka 15 minutter eller til baconen er gylden og sprød.
Sæt eventuelt en tandstik eller et lille spyd i de baconomviklede dadler, og server straks.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
stk
Kalorier:
78
kcal
Kulhydrater:
1
g
Protein:
2
g
Fedt:
7
g
Mættet fedt:
2
g
Kolesterol:
12
mg
Natrium:
119
mg
Kalium:
42
mg
Fibre:
1
g
Sukker:
1
g
A-vitamin:
7
IU
Calcium:
1
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere