Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Butterdejsstænger med pesto og skinke
Opskrift på nemme twisters af butterdej med fyld af pesto og serrano eller proscuitto skinke
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
25
minutter
min
Antal
24
stk
Ingredienser
1
rulle
butterdej
,
købt færdiglavet
4
spsk
pesto
,
grøn eller rød
100
g
skinke
,
proscuitto eller serrano
Sådan gør du
Opvarm ovnen til 200 grader.
Rul butterdejen ud, og smør den med pesto over det hele.
Fordel lufttørret skinke over pestoen, og skær herefter butterdejen med fyld i strimler på den korte led. De skal skæres cirka 1,5cm bredde.
Sno strimlerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag butterdejsstængerne i cirka 10-15 minutter eller til de er gyldne og sprøde.
Server lune eller afkølede eventuelt med dyppelse i form af aioli eller pesto.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
stk
Kalorier:
82
kcal
Kulhydrater:
5
g
Protein:
2
g
Fedt:
6
g
Mættet fedt:
1
g
Kolesterol:
2
mg
Natrium:
134
mg
Kalium:
7
mg
Fibre:
1
g
Sukker:
1
g
A-vitamin:
50
IU
Calcium:
5
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere