Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Gulerodssuppe opskrift
Lækker og cremet gulerodssuppe - god på kolde dage!
Forberedelse:
15
minutter
Tilberedning:
30
minutter
Samlet tid:
45
minutter
Udskriv
Antal:
4
personer
Ingredienser
2
spsk
olivenolie
3
løg
3
fed
hvidløg
1 ½
kg
gulerødder
1 ½
l
grøntsagsbouillon
1
tsk
timian
,
, tørret eller 1 spsk frisk
1/2
tsk
chilipulver
3
laurbærblade
Salt og peber
Sådan gør du
Løgene skæres i både og svitses sammen med hvidløg i olien.
Gulerødderne skæres i skiver og kommes i gryden og det steges ca. 10 min.
Kom krydderierne i gryden sammen med bouillon og kog det til gulerødderne er møre, ca. 20-30 min.
Tag laurbærbladene op og blend suppen. Smag til med salt og peber.
Noter
Serveres for eksempel med stegte bacontern og ristet rugbrød
Næringsværdi
Serving:
4
dl
|
Kalorier:
212
kcal
|
Kulhydrater:
49
g
|
Protein:
4
g
|
Fedt:
2
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Natrium:
1764
mg
|
Kalium:
1320
mg
|
Fibre:
12
g
|
Sukker:
24
g
|
A-vitamin:
63483
IU
|
C-vitamin:
29
mg
|
Calcium:
143
mg
|
Jern:
1
mg
HAR DU PRØVET OPSKRIFTEN?
Nævn os på dit billede med
@madformadelskere
og tag
#madformadelskere
!