Bland mynte, rørsukker og en lille smule salt godt sammen. Brug gerne en morter for at få mest mulig smag ud af mynten.
Start med 1/4 ananas, fjern stokken i midten og skær skrællen af, og del den i 4 både.
Fordel myntesukkeret på ananasskiverne, og kom ananassen med myntesukkeret i en vakuumpose.
Forsejl vakuumposen og kom den i sous vide karret ved 76 grader i 1 time.
Efter 1 time tages posen op af sous vide karret, og køles ned. Den kan sagtens ligge i køleskabet til næste dag hvis du vil forberede ananassen dagen i forvejen.
Når du er klar til at servere tager du ananasen ud af posen og hælder alt saften fra posen op i en gryde.
Saften koges ind til en sirup. Kog indtil der er ca. 2 spsk. tilbage. Lad siruppen køle af.
Ananassen anrettes på 2 tallerkener, drysses med rørsukker og brændes med en gasbrænder, indtil sukkeret bliver karameliseret.
Kom til sidst en kugle vaniljeis på tallerkenen og kom 1 spsk. sirup hen over isen.