Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Cornflakestoppe
Opskrift på lækker julekonfekt med chokolade, cornflakes, rosiner og kokos.
Tilb. tid
15
minutter
min
Tørretid
30
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Antal
30
stk
Ingredienser
150
g
mørk chokolade
,
eller mælkechokolade
100
g
cornflakes
25
g
kokos
50
g
rosiner
Sådan gør du
Hak chokoladen.
Smelt ⅔ af chokoladen over vandbad. Når chokoladen er smeltet, tages den af varmen og den sidste ⅓ chokolade smeltes i den varme chokolade.
Når alt chokoladen er smeltet, kommes cornflakes, kokos og rosiner ned i chokoladen, og røres rundt til det hele er dækket af chokolade.
Fyld blandingen i små konfektforme eller sæt toppe på et stykke bagepapir.
Lad chokoladen størkne.
Nu er dine cornflakestoppe klar til servering, de kan opbevares køligt i en lufttæt bøtte.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
stk
Kalorier:
50
kcal
Kulhydrater:
7
g
Protein:
1
g
Fedt:
2
g
Mættet fedt:
1
g
Kolesterol:
1
mg
Natrium:
26
mg
Kalium:
58
mg
Fibre:
1
g
Sukker:
2
g
A-vitamin:
61
IU
C-vitamin:
1
mg
Calcium:
4
mg
Jern:
2
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere