Hamburgerryggen kommes en stor gryde. Hæld koldt vand over til det dækker hamburgerryggen.
Kom sukker i vandet. Skru op for varmen, og bring vandet i kog. Når vandet koger skrues der ned for varmen til middel varme og låget kommes på.
Nu skal hamburgerryggen simre i 45 minutter. Når tiden er gået, tages gryden af blusset og hamburgerryggen skal nu stå og trække i kogevandet.- Hamburgerryggen kan stå i kogevandet og trække i 15 - 45 minutter, alt efter hvad mn har tid til og hvornår man skal spise.
Ovnen forvarmes til 230 grader.
Når hamburgerryggen har trukket, tages den op. Nettet/skindet fjernes og den duppes tør med køkkenrulle.
Alle ingredienserne til glaseringen blandes sammen i en skål.
Kom hamburgerryggen i et ildfast fad og smør dem på på den øverste halvdel med glaseringen.
Stil den i den forvarmede ovn og tilbered den nu til glaseringen er boblet op og blevet tilberedt, det tager cirka 10-15 minutter.
Tag hamburgerryggen ud af ovnen og lad den trække ca. 5 minutter inden den skæres ud og serveres.