Opskrift på tarteletter med skinke og æg, perfekt til morgenmad, brunch eller en let frokost.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 30 minuttermin
Samlet tid 35 minuttermin
Antal 4stk
Ingredienser
4stktarteletskaller
4skiverparmaskinke
4stkæg
Salt
Peber
Purløg
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Kom tarteletskallerne i et ovnfast fad, og placer et stykke skinke rundt langs kanten. Den må gerne stikke meget op over tarteletten, så bliver skinken sprødest. Hvis der er fedtkant på skinken, placeres den opad.
Slå et æg ud i midten af hver tartelet, og krydder med salt og peber på toppen.
Sæt fadet med brunch-tarteletterne i ovnen i cirka 25-30 minutter eller til æggehviden er fast. Blommen må stadig gerne være lidt smilende.
Tag tarteletterne ud af ovnen, og pynt med purløg på toppen.