Bland paprika, salt, peber i en lille skål. Krydder koteletterne på begge siger med krydderiblandingen.
I en en stor pande smeltes smør sammen med olien ved middelhøj varme. Steg nu koteletterne i 3-5 minutter på hver side. Tag dem af panden og stil dem til siden.
I samme pande tilsættes nu løg, hvidløg, timian samt oregano. Svits det ved middel varme i 5-6 minutter, eller til løgene bliver klare. Tilsæt derefter skiverne af champignon til panden og svits dem sammen men løgene i 5-6 minutter.
Tilsæt fløde, bouillon, sød sennep samt sukker. Lad saucen koge ind ved middel varme i 5-6 minutter. Tilsæt frisk persille, salt og peber og smag saucen til. Jævn den eventuelt en smule med en blanding af maizena og vand.
Kom koteletterne tilbage i saucen og lad dem simre med i 3-4 minutter, eller til den ønskede kernetemperatur er nået. Slut af med at drysse en smule frisk persille over.Server retten med en god mos af kartoffel og selleri, ris, eller pasta.