Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Rejesalat
Opskrift på lækker cremet salat med rejer til frokostbordet eller som forret.
Forberedelse:
15
minutter
Samlet tid:
15
minutter
Udskriv
Antal:
6
personer
Ingredienser
500
g
rejer
1
ds
aspargessnitter
0,5
dl
piskefløde
1
dl
creme fraiche
1
dl
mayonnaise
1
spsk
citronsaft
1
stk
rødløg
1
bdt
dild
Salt
Peber
Sådan gør du
Dræn rejerne, og lad dem dryppe af i en si.
Dræn aspargessnitterne, og skær dem i mundrette stykker. Lad dem dryppe af i en si.
Pisk fløden til en stiv flødeskum, og vend den sammen med creme fraiche, mayonnaise og citronsaft. Smag dressingen til med salt og peber.
Hak rødløg og dild fint, og bland det i dressingen.
Vend rejer og aspargessnitter sammen med dressingen, og pynt eventuelt med lidt dild på toppen.
Server rejesalaten med et godt brød.
Næringsværdi
Serving:
1
person
|
Kalorier:
396
kcal
|
Kulhydrater:
6
g
|
Protein:
29
g
|
Fedt:
28
g
|
Mættet fedt:
8
g
|
Kolesterol:
351
mg
|
Natrium:
1332
mg
|
Kalium:
309
mg
|
Fibre:
1
g
|
Sukker:
2
g
|
A-vitamin:
811
IU
|
C-vitamin:
19
mg
|
Calcium:
241
mg
|
Jern:
4
mg
HAR DU PRØVET OPSKRIFTEN?
Nævn os på dit billede med
@madformadelskere
og tag
#madformadelskere
!