Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Rejesalat
Opskrift på lækker cremet salat med rejer til frokostbordet eller som forret.
Forb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Antal
6
personer
Ingredienser
500
g
rejer
1
ds
aspargessnitter
0,5
dl
piskefløde
1
dl
creme fraiche
1
dl
mayonnaise
1
spsk
citronsaft
1
rødløg
1
bdt
frisk dild
Salt
Peber
Sådan gør du
Dræn rejerne, og lad dem dryppe af i en si.
Dræn aspargessnitterne, og skær dem i mundrette stykker. Lad dem dryppe af i en si.
Pisk fløden til en stiv flødeskum, og vend den sammen med creme fraiche, mayonnaise og citronsaft. Smag dressingen til med salt og peber.
Hak rødløg og dild fint, og bland det i dressingen.
Vend rejer og aspargessnitter sammen med dressingen, og pynt eventuelt med lidt dild på toppen.
Server rejesalaten med et godt brød.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
person
Kalorier:
396
kcal
Kulhydrater:
6
g
Protein:
29
g
Fedt:
28
g
Mættet fedt:
8
g
Kolesterol:
351
mg
Natrium:
1332
mg
Kalium:
309
mg
Fibre:
1
g
Sukker:
2
g
A-vitamin:
811
IU
C-vitamin:
19
mg
Calcium:
241
mg
Jern:
4
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere