Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Tunsalat opskrift
Nem tunsalat, som kan spises på brød til frokost, brunch, påske- eller julefrokost.
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
5
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
2
ds
tun i vand
1
dl
ærter
1
dl
majs
1
stk
rød peberfrugt
Dressing:
½
stk
skalotteløg
,
finthakket
1
fed
hvidløg
,
presset
2
spsk
creme fraiche
2
spsk
mayonnaise
1
spsk
citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du
Start med at bland alle ingredienserne til dressingen.
Skær peberfrugten i små tern, og bland den sammen med ærter, majs og tun.
Vend dressingen sammen med tun og grøntsager, og smag til med ekstra salt og peber og evt. mere citronsaft.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
person
Kalorier:
188
kcal
Kulhydrater:
13
g
Protein:
20
g
Fedt:
7
g
Mættet fedt:
1
g
Kolesterol:
36
mg
Natrium:
261
mg
Kalium:
363
mg
Fibre:
3
g
Sukker:
5
g
A-vitamin:
1257
IU
C-vitamin:
51
mg
Calcium:
32
mg
Jern:
2
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere