Opskrift og kogetid på hamburgerrygDen er god til klassisk sønderjysk nytårsmiddag eller som en lækker hverdagsret. Det er børnevenligt, og nem aftensmad for hele familien.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 45 minuttermin
Trækketid 45 minuttermin
Samlet tid 1 timet35 minuttermin
Antal 6personer
Ingredienser
1,5kghamburgerryg
Vand, så det dækker hamburgerryggen i gryden
3spsksukker
Sådan gør du
Find en stor gryden frem. Kom hamburgerryggen i og hæld koldt vand over til det dækker stegen helt.
1,5 kg hamburgerryg, Vand
Kom sukker i vandet og skru op for varmen. Bring vandet i kog. Når vandet koger skrues der ned for varmen til middel varme. Kom låg på.
3 spsk sukker
Lad nu hamburgerryggen stå og simre i 45 minutter. Når der er gået 45 minutter tages gryden af blusset og hamburgerryggen skal nu stå og trække i kogevandet i ca. 45 minutter yderligere inden den tages op og nettes fjernes.
Skær hamburgerryggen ud i passende skiver og server den sammen med dit favorit tilbehør.