Opskrift på en skøn måde at lave æg og bacon i ovnen på. Disse små æggemuffins er perfekte til morgenmad eller brunchbordet. Det er en børnevenlig ret, som hele familien elsker, og så er den hurtig og nem at lave.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 4stk
Udstyr
Muffinsform
Ingredienser
4 æg
4 skiverbacon
Salt, eller kryddersalt
Peber
1spskpurløg
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Læg baconskiverne i muffinsforme. Jeg bruger en muffinsform af silikone, da baconen afgiver en del fedt under tilberedningen. Så et æg ud i hver muffinsform, og kom lidt salt og peber på toppen.
Bag dine muffins i cirka 15 minutter ved 200 grader varmluft.
Tag de færdige æggemuffins ud af formen, drys med hakket purløg, og server straks.