Pisk brun farin og blødt smør i tern godt sammen. Sukkeret skal gerne være opløst i smørret før du går videre. Tilsæt herefter æggene, og pisk godt mellem hvert æg. Tilsæt vaniljepasta, salt, kardemomme, allehånde og kanel.
Sigt bagepulver, natron samt hvedemel ned i dejen, og vend dejen sammen. Tilsæt så groftrevet squash og grofthakkede valnødder, og rør sammen til en jævn dej.
Smør en springform på 26 cm i diameter, og hæld dejen i. Bag kagen i 45 minutter ved 180 grader almindelig ovn. Stik i kagen med en kødnål eller gaffel for at se om den er færdigbagt. Der skal ikke hænge dej på nålen når du trækker den op af kagen igen.
Lad kagen køle lidt ned inden du tager den ud af springformen. Når kagen er helt afkølet pyntes den med flødeostglasur.
Flødeostglasuren laves ved at røre flødeost med flormelis, vanilje og citronsaft samt skal. Smag til undervejs og tilsæt evt. mere citronsaft eller flormelis. Jeg synes godt den må være lidt syrlig. Fordel flødeostecremen på toppen af kagen, og server.