Start med at piske æg og mælk sammen. Udrør gæren her i. Tilsæt salt, sukker, bageenzym og til sidst hvedemel. Ælt dejen på røremaskinen i cirka 5 minutter. Tilsæt det bløde smør i tern, og ælt yderligere 15-20 minutter indtil dejen slipper skålen og bliver jævn og helt glat.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, det tager omkring 1-1,5 timer.
Rul dejen ud på et meldrysset bord. Brug rigeligt med mel, da dejen er ret blød. Dejen skal rulles ud til et kvadrat på cirka 40x40 cm.
Smør hele dejen med pesto og drys med revet parmesan. Rul herefter dejen sammen til en pølse. Skær skiver på cirka 2,5 cm, og læg sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad sneglene hæve i cirka 30 minutter. Varm i mens ovnen op til 200 grader.
Bag pestosneglene ved 200 grader i cirka 15-17 minutter, eller de de er gyldne.
Lad dem køle af på en rist og server dem som madbrød, snacks eller i ungernes madpakker.