Spinatsalat med grillet agurk, tomat og mozzarella opskrift
Lækker salat der passer perfekt på bordet en lun sommeraften
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 10 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
200gfriske spinatblade, vasket og afdryppet
300gcherrytomater, vasket og delt i halve
1dlmajs, fra dåse, afdryppet
1rødløg, skrællet og skåret i tynde skiver
½agurk
150gfrisk mozzarella, små kugler, kan købes i pose, dryppes af inden brug
Dressing:
½dlolivenolie
½dlsherryeddike
1tskdijonsennep
1tsktørret oregano
½tsksukker
Salt, efter smag
Peber, efter smag
Sådan gør du
Start med at piske alle ingredienserne til dressingen sammen og stil den til siden, så den kan trække.
Flæk den halve agurk på langs. Nu skal agurken grilles. Forvarm en grillpande, eller grill til høj varme. Placer de halve agurker med den skårne side ned og grill dem i ca. 5 minutter på hver side. Skær dem derefter i skiver og stil dem til siden.
Find en skål frem og kom spinat, tomater, majs, rødløg, grillet agurk samt mozzarella-kugler i. Hæld dressingen over og bland det godt sammen.