Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Hindbærcoulis opskrift
Lækker hindbærsovs til desserter og is
Samlet tid
10
minutter
min
Antal
6
personer
Ingredienser
200
g
hindbær
,
frosne
40
g
flormelis
1
tsk
vaniljepasta
2
spsk
vand
Sådan gør du
Kom alle ingredienser i en gryde og kog op. Lad koge i et minuts tid, og tag så gryden af varmen.
Kom det hele i en blender og blend godt sammen.
Nu er din hindbærcoulis klar til servering. Opbevar den op køl indtil den skal spises.
Tip: Vil du gerne have en helt glat hindbærsovs uden kerner, så kan du hælde den igennem en si.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
person
Kalorier:
47
kcal
Kulhydrater:
11
g
Protein:
1
g
Fedt:
1
g
Mættet fedt:
1
g
Natrium:
1
mg
Kalium:
50
mg
Fibre:
2
g
Sukker:
8
g
A-vitamin:
11
IU
C-vitamin:
9
mg
Calcium:
8
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere