Find en stor pande frem og rist bacontern ved middel varme til de er gyldne. Tag bacon fra og gem fedtet til næste trin.
Mørbraden pudses af og skæres i bøffer, der derpå bankes let ud. Vend bøfferne i mel krydret med salt og peber. Steg derefter bøfferne i det tilbageblevne baconfedt ved middelvarme til de er gyldne. Tag dem at panden og stil dem til siden.
På samme pande svitses nu løg samt hvidløg ved middel varme, til løgene bliver klare. Tilsæt derefter paprika og lad det svitse med et lille minuts tid.
Tilsæt svampene, bacon, hakkede tomater, fløde samt salt og sukker. Lad det komme i kog og smag til med ekstra salt, peber og sukker om nødvendigt.
Placer mørbradbøfferne i et ildfast fad og hæld saucen over.
Placer fadet midt i den forvarmede ovn. Nu skal det stå i 25-30 minutter før det er færdigt.
Når tiden er gået tages fadet ud og drysses med hakket frisk persille.
Server sammen med kogte ris, eller et godt madbrød og en let salat.