2stkrødløg, skrællet, halveret og skåret i tynde skiver
2dlfløde, 38 procent
Sådan gør du
Rens kyllingebrysterne og skær dem i mundrette bidder.
Kom græsk yoghurt, tomatkoncentrat, mandler, ingefær, hvidløg, rød chili, sød paprika, garam masala, stødt gurkemeje, stødt kardemomme, stødt muskatnød samt salt og sukker i en blender. Blend det hele til en helt glat sauce.
Kom saucen i en skål sammen med stykkerne af kylling, hel kanel, og bland det grundigt sammen. Lad det trække på køl i mindst 2 timer. Dette kan også gøres dagen i forvejen.
Kom smør samt olie en en stor pande eller gryde. Varm det op til middelhøj varme og svits nu løgnene i ca. 10 minutter eller til de er let gyldne og bløde.
Kom kylling samt marinaden og fløden ned til løgene, skru ned til lav varme og lad det simre i ca. 30 minutter, Husk at røre rundt, så det ikke brænder på.
Smag saucen til med yderligere salt og sukker. Når man er tilfreds med smagen og konsistensen på saucen, er retten klar til servering
Server kylling korma med kogte ris, raita og naanbrød til.