Start med at rense svampene, og skær dem i skiver. Kom skiverne af champignon i en skål og stil dem til siden.
Begge løg pilles og skæres i tynde skiver. Kom skiverne af løg i en skål og stil dem til siden.
Alle ingredienserne til farsen kommes i en stor skål og blandes grundigt sammen. Her kan det være en fordel at bruge en røremaskine. Når farsen er rørt grundigt sammen deles den i 6 portioner, der herefter formes til bøffer i en passende tykkelse.
I en stor pande varmes olien samt smørret op, og bøfferne steges nu ved middelhøj varme 5-6 minutter på hver side. Man kan lige stikke en kniv i og tjekke om de er gennemstegte. Når bøfferne er brunet af, tages de af panden og stilles til siden.
I samme pande svitses skiverne af løg i det tilbageblevne fedtstof fra bøfferne. Svits løgne ved middel varme til de bliver bløde og gyldne. Når løgene er blevet bløde tilsættes svampene der svitses med i 6-7 minutter.
Når svampene og løgene er svitset tilsættes oksebouillon, tomatkoncentrat, soya sauce, engelsk sauce, kulør samt sukker. Rør det hele godt sammen.
Maizena røres op i en smule vand og tilsættes til saucen under omrøring. Når saucen er jævnet, smages den til med salt og peber. Kom bøfferne tilbage i saucen og lad dem simre med ved lav varme i ca. 10 minutter.
Øs saucen over bøfferne, drys med hakket persille. Server retten fra panden ved bordet sammen med en god kartoffelmos.