Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Æblekagerasp opskrift
Nem sød og knasende kagerasp til rabarber- eller æblekage
Tilberedning:
15
minutter
Samlet tid:
15
minutter
Udskriv
Antal:
1
portion
Ingredienser
50
g
smør
50
g
sukker
100
g
rasp
,
kan erstattes af havregryn
Sådan gør du
Smelt smørret i en stor pande.
Bland sukker og rasp sammen, og tilsæt det til panden med det smeltede smør.
Steg raspen til den er gylden og let sprød. Det tager cirka 10 minutter ved middel varme. Rør rundt med en træspatel for at undgå den brænder på.
Lad raspen køle af, og opbevar den i en lufttæt beholder til den skal bruges i kagen eller desserten.
Næringsværdi
Kalorier:
947
kcal
|
Kulhydrater:
122
g
|
Protein:
14
g
|
Fedt:
46
g
|
Mættet fedt:
27
g
|
Kolesterol:
108
mg
|
Natrium:
1090
mg
|
Kalium:
196
mg
|
Fibre:
5
g
|
Sukker:
56
g
|
A-vitamin:
1250
IU
|
Calcium:
195
mg
|
Jern:
5
mg
HAR DU PRØVET OPSKRIFTEN?
Nævn os på dit billede med
@madformadelskere
og tag
#madformadelskere
!