Opskrift på æggekage på grillLuftig æggekage lavet på grillen med agurk, tomat og bacon. Det er nem og billig aftensmad, som hele familien elsker at spise, og det er også skønt at tilberede på grillen. Server med et godt stykke rugbrød med smør.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 25 minuttermin
Samlet tid 30 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
12æg
1dlpiskefløde
1tskbagepulver
Salt
Peber
15gsmør
300gbacon, sprødstegt
2tomater, skåret i tynde skiver
½agurk, skåret i tynde skiver
Purløg, til pynt
Sådan gør du
Grillen varmes op til Ca. 180 grader.
Slå æggene ud i en skål, tilsæt fløden samt bagepulver, krydder med salt og peber og pisk det til det er blandet godt sammen.
Kom smør på panden og varm den op på grillen. Kom æggemassen i panden.Luk låget på grillen og lad æggekagen tilberede 20 - 25 min, eller til den er fast og gylden i overfladen.
15 g smør
Pynt med skiver af sprød bacon, skiver af tomat, agurk samt frisk purløg.