Start med at forberede citronen. Del den i 2. Den ene halvdel skal du bruge saften og skallen fra, den anden halvdel skæres i skiver og derpå i kvarte. Stil det hele til siden, det skal bruges senere.
Så skal kyllingefileterne forberedes. Fjerne fedt og sener. Del dem derefter i 2. Bank nu hver filetstykke ud til Ca. 1 cm i tykkelsen.
Nu skal de bankede kyllingefileter paneres. Først vendes de i mel, derpå i æg og til sidst i mel igen.
På en pande forvarmes olie og smør til middel varme. Steg nu de panerede kyllingesfileter i 3 - 4 minutter på hver side eller til de er helt gyldne og sprøde. Stil dem til siden når de er færdige og dæk dem til med folie, så de holder sig varme.
Nu skal saucen laves i samme pande som blev brugt til at stege kyllingen. Tilføj en smule olie, kom løg samt hvidløg på panden og steg det i et par minutter.
Tilsæt derefter bouillon, hvidvin, citronsaft, citronskal, kapers samt citronstykker. Lad saucen koge en smule ind, det burde tage 2 - 3 minutter. Tilsæt sukker og smag til med salt og peber.
Kom kyllingefileterne tilbage i saucen og lad dem simre med i et par minutter. Øs saucen over kyllingefileterne, drys med hakket persille og server retten direkte i panden.