Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Syltede agurker opskrift
De bedste syltede drueagurker
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
5
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Antal
1
portion
Ingredienser
2
kg
drueagurker
4
skiver
frisk peberrod
frisk løvstikke
,
eller krondild
Syltelage:
1
liter
eddike
4
dl
vand
5
dl
sukker
1/2
dl
salt
Syltekrydderier
Sådan gør du
Start med at skylle agurkerne grundigt, og prik dem evt. et par gange med en gaffel for at få lagen til at trænge hurtigere ind i dem.
Steriliser et glas og skyl det i atamon.
Kom alle ingredienserne til syltelagen i en gryde og kog det op.
Læg agurkerne sylteglasset, og put peberrod og løvstikke eller krondild ind i mellem agurkerne hen ad vejen.
Hæld den meget varme syltelage over agurkerne, og luk hurtigt låget på glasset.
Stil agurkerne mørkt og køligt, og lad dem stå i min. 3 uger før i går i gang med at spise dem (det kan være svært at vente).
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere