Sursød chilisovs til grillmad og pulled pork burgere
Samlet tid 10 minuttermin
Antal 5dl
Ingredienser
1,5dlæblecidereddike
2dlketchup, jeg bruger som regel altid Heinz.
1dlbrun farin
1spskhvidløgspulver , eller 3 fed friske hvidløg
1tsksalt
Chili efter smag, Jeg plejer at gå all in med chili, sidste gang brugte jeg tørret bhut jolokia, det var lige så håret rejste sig når man spiste den, men smag jer frem og hellere for lidt til at starte med end at overdrive.
Sådan gør du
Bland alle ingredienser i en gryde og kog op. Smag til og kom evt. mere farin i hvis den er for syrlig. Lad det køle lidt ned, og blend til det er en helt jævn sauce.
Hæld saucen på en skoldet flaske eller i glas, så kan den holde sig et stykke tid i køleskabet.
Stil den på bordet når I griller, man kan godt blive lidt afhængig af det.