2stænglercitrongræs, Stængler deles i to og banket let med ryggen af en kniv
3tomater, skåret i små tern
1,5spsksukker
3dlvand
3,5dlkokosmælk
½lime, saften heraf
½chili, hakket fint til pynt
Sådan gør du
Skær kyllingebrysterne i mundrette bidder.
Løg, ingefær, hvidløg, gurkemeje, chili kommes i en blender sammen med halvdelen af olien og blendes til en fin pasta.
Varm den resterende olie op i en tykbundet gryde og kom den blendede karrypasta i. Rist den ved middel varme i et par minutter til den skiller let i olien.
Tilsæt kyllingestykkerne, citrongræs, fiskesauce og steg det i karrypastaen i et par minutter, derefter tilsættes vand, tomater samt sukker. Lad det simre i små ti minutter eller til kyllingen er tilberedt.
Tilsæt kokosmælk samt limesaft og lad det simre yderlige 5 minutter. Smag suppen til med ekstra fiskesauce om nødvendigt.
Server suppen med fladbrød, eller andet brød til at dyppe i suppen.