Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Gulerødder sous vide opskrift
Nem måde at tilberede velsmagende grøntsager i sous vide
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
1
time
t
Samlet tid
1
time
t
10
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
8
gulerødder
25
g
smør
1
tsk
timian
,
tørret eller frisk
Salt og peber
Sådan gør du
Opvarm dit sous vide kar til 85 grader.
Skræl evt. gulerødderne og skær dem i mindre stykker hvis de er store. Kom gulerødderne i en vakuumpose med smør, timian, salt og peber.
Vakuumpak posen og læg den i vandbadet i 1 time ved 85 grader.
Tag herefter posen op, og gulerødderne er klar til servering.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Kalorier:
46
kcal
Kulhydrater:
1
g
Protein:
1
g
Fedt:
5
g
Mættet fedt:
3
g
Kolesterol:
13
mg
Natrium:
46
mg
Sukker:
1
g
A-vitamin:
490
IU
C-vitamin:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere