Start med at forberede svampene, rens dem grundigt og skær dem i skiver.
Hak løg og hvidløg fint og skær baconen ud i små tern eller strimler.
Varm olien op i en stor pande. Kom bacon på panden og steg det til det er gyldent, det plejer at tage ca. 10 minutter. Tilsæt løg og hvidløg og steg det ved middelvarme i ca. 5 minutter eller til løgene bliver klare.
Derefter tilsættes svampene til panden. De ristes med i Ca. 5 minutter.
Kom herefter de hakkede tomater, sukker samt bouillon på panden. Lad det simre ved lav varme i 15 minutter. Tilsæt nu fløde og lad det simre yderligere 10 minutter ved middel varme, Husk at røre rundt!. Tilsæt persille, rør rundt og smag til med salt og peber.
Samtidig med at saucen simrer sættes en en stor gryde med velsaltet vand i kog. Når saucen er ved at være færdig kommes den friske pasta i gryden med det kogende vand, og koges efter anvisningerne på pakken.
Vend den frisk kogte pasta i saucen på panden og server retten drysset med parmesan