Start med at lave croutonern. Varm olivenolie op i en tykbundet pande og tilsæt hvidløg og rosmarin sammen med brødternene. Rist dem i 4-5 min eller indtil de er gyldne og sprøde. Vend dem undervejs. Når de er færdige tages de op og lægges til side.
Dressing:
Imens croutonerne rister, kan man lave dressingen. Kom alle ingredienser i en blender og blend til det er en helt glat dressing. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Salat:
Agurk og forårsløg skæres i fine tern eller skiver. Squashen skæres i tynde skiver, her kan man med fordel bruge en kartoffelskræller hvis man ikke lige har et mandolinjern. Anret nu salatbladene i en stor tallerken sammen med de andre grøntsager, hæld dressingen ud over og vend det let rundt. Slut af med at komme croutoner og tynde skiver frisk parmesan over salaten.
Server evt. cæsar salat med grillet kyllingefilet.