1dlmel, til at rulle kødbollerne i inden de steges
Olivenolie til stegning
Sådan gør du
Start med at lave farsen til kødbollerne. Kom alle ingredienserne til farsen i en stor skål, og ælt den godt sammen med hænderne.
Lav små kødboller i hænderne. Når du har lavet alle kødbollerne, skal de trilles i mel. Herefter varmer du en pande op, kom olivenolie på.
Steg kødbollerne i panden og brun dem på alle sider. Når de er brunet af, laves saucen sammen med kødbollerne.
Kom løg og hvidløg i panden til kødbollerne og steg det med i 3-4 minutter. Tilsæt derefter røget paprika og steg det yderligere et par minutter. Husk at vende det rundt, så det ikke brænder på.
Kom resten af ingredienserne til saucen i panden, bland det sammen, og lad det simre ved svag varme i ca. 30 minutter.
Smag saucen til med ekstra salt, sukker og peber hvis det er nødvendigt.
Server kødbollerne i panden på bordet. Velbekomme.