Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Grønne asparges sous vide opskrift
Sprøde og smagfulde asparges i sous vide
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
1
bdt
grønne asparges
100
g
smør
Salt
Peber
Sådan gør du
Knæk enderne af de grønne asparges og læg dem væk (kog evt. suppe på dem).
Kom alle ingredienserne i en vakuumpose, krydder med salt og peber efter smag og vakuumer.
Kom posen med asparges i 80 grader varmt sous vide bad i 30 min.
Tag dem op og server dem lige fra posen.
Velbekomme.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere