Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Lemon curd sous vide opskrift
Hjemmelavet syrlig lemon curd til kager, pandekager eller desserter
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
1
time
t
Samlet tid
1
time
t
10
minutter
min
Antal
2
glas
Ingredienser
140
g
sukker
3
citroner
5
æggeblommer
80
g
smør
Sådan gør du
Smelt smør og lad det køle af.
Riv skallen af
3
økologiske citroner og kom skallen i en blender sammen med sukker. Blend til sukker og citronskal er godt mixet sammen.
Kom saften af
3
citroner i, og blend igen.
Tilsæt herefter en æggeblomme af gangen, og blend i mellem hver blomme.
Tilsæt til sidst det smeltede, afkølede smør, og blend til massen er jævn.
Fyld på
2
glas med tætsluttende låg, og giv dem 60 minutter ved 75 grader i sous viden.
Efter 60 minutter køles glassene langsomt ned under den kolde vandhane (sæt gryden under vandhanen og lad koldt vand løbe ned i det varme).
Sæt herefter din lemon curd i køleskabet indtil den skal bruges.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere