Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål og rør det grundigt sammen. Kom kyllingestykkerne i marinaden og lad det trække ved stuetemperatur i Ca. 15 minutter.
Skyl og rens broccolien. Del den i små buketter, og skær stokken i skiver på ca. 0,5 cm i tykkelsen.
Bland derefter resten af maizenaen sammen med en dl. vand.
Find en stor pande (Nonstick) eller en wok frem, og varm 1 spsk. olie op ved høj varme. Kom skiverne af broccolistokken på panden/wokken og tilbered dem ved høj varme i ca. 1 minut.
Kom resten af broccolien på panden sammen med resten af det revet hvidløg, ingefæren samt 2 spsk. vand. Tilbered det yderligere 2 - 3 minutter ved høj varme, krydder med salt og peber. Husk at flytte rundt på det hele tiden, så det ikke brænder på. Broccolien skal stadig være lidt sprød. Når det er færdigt kommes det over på en tallerken.
Varm resten af olien op på den samme pande ved høj varme. Kom det marinerede kyllingekød på panden og steg det ved høj varme i 3 til 4 minutter eller til kyllingen er tilberedt. Kom broccolien tilbage i panden og rør blandingen af vand og maizena i. Bring det i kog og lad saucen blive tyk. Til evt. mere vand hvis den bliver for tyk, eller for at lave lidt mere sauce.