Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Ribbensandwich
Vores udgave af en klassisk ret fra grillen
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Antal
4
Ingredienser
4
stk
brioche burgerboller
Remoulade
Rødkål
12
skiver
ribbensteg med sprøde svær
Syltede agurker
,
Man kan sagtens bruge agurkesalat
Brun sovs
,
kan udelades
Kapers
,
kan udelades
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 180 grader.
Del burgerbollerne og kom den i ovnen, varm dem ca. 5 minutter eller til de er helt varme.
Smør over og under med remoulade, og fyld med burgeren med skiver af ribbensteg, rødkål og skiver af syltede agurker.
Slut af med at hælde brun sovs over herligheden, dette kan selvfølgelig udelades, men det giver altså lige det sidste!
Drys evt. med kapers til sidst, lige som lidt ekstra surt.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere