Opskrift på anderiletteBrug rester af anden til en dejlig rilette
Forb. tid 15 minuttermin
Tilb. tid 5 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
300gandekød, rester eller confiteret and
1dlandefond
3spskandefedt
1laurbærblad
1tskfrisk timian, fint hakket
1spskfrisk persille, fint hakket
3peberkorn
1spskkapers, hakkede
1tskgrov dijonsennep
2tsksherryeddike
Salt og peber efter smag
Sådan gør du
Kom andefond, laurbærblad, timian, peberkorn i en gryde og giv det opkog. Lad det stå og trække et par minutter og hæld derefter fonden igennem en si.
Smelt andefedt i en gryde og stil til siden.
Findel andekødet, kør det evt. på en blender til den ønskede konsistens er nået. jeg kan godt lide at der er lidt stuktur tilbage.
I en skål røres andekød, andefond, andefedt, persille, kapers, dijonsennep samt sherryeddike sammen. Smag til med salt og peber og server med ristet brød.