Opskrift på spaghetti med kødbollerSaftige italienske kødboller i lækker tomatsovs. Det er rigtig Lady og Vagabonden mad. Herhjemme elsker både børn og voksne en god portion spaghetti meatballs, og de her er altså klart de bedste!
Riv parmesanen til kødbollerne fint, og hak persillen fint.
Bland alle ingredienser til farsen i en skål og rør det grundigt sammen.
Imens kommes ingredienserne til saucen i en gryde og bringes i kog, skru ned for varmen og lad det simre under låg.
Form nu kødboller af farsen i en passende størrelse og vend dem i mel. Steg kødbollerne på en pande i olivenolie, vend dem hele tiden, så de bliver brunet på alle sider.
Når kødbollerne er brunet af, kommes de i saucen og simrer med en halv times tid, eller til de skal serveres. De kan sagtens stå længere tid og simre i saucen. Melet som kødbollerne er vendt i, gør at saucen bliver jævnet lidt.
Kog spaghettien efter anvisningen på posen mens kødbollerne simrer i saucen.
Kødbollerne i tomatsovs serveres med spaghetti og friskrevet parmesan.