250-300gblandede svampe (Shitake, champignon), renset og skåret i passende stykker
1pkramennudler, tilberedt efter anvisningerne på pakken
4blødkogte æg
1pkfriske spinatblade, skyllet og afdryppet
1pksukkerærter, skyllet og skåret i strimler
4forårsløg, renset og skåret i skiver
4kyllingbryster, Pocheres i suppen
2spsksesamfrø til drys
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til suppen i en stor gryde og bring det i kog. Skru ned for suppen og lad den simre i 10 minutter.
Kom kyllingebrysterne i suppen og lad dem simre med i 20 minutter, skum suppen undervejs. Tag kyllingebrysterne op stil dem til siden. De skal bruges senere.
Nu skal suppen sies over i en anden gryde. Tilsæt herefter svampene og lad dem simre med ved svag varme i 15 minutter.
Fordel nudlerne i suppeskåle. Skær kyllingebrysterne i skiver og anret skiver skiverne i skålene. Anret det andet fyld til suppen i skålene efter smag og og hæld den varme suppe over. Slut af med at komme et blødkogt æg på og drys med sesamfrø. Server med det samme.