Pisk 40 gram hvedemel og 200 gram mælk sammen i en gryde. Opvarm mens du pisker, og lad jævningen tykne under opvarmning. Når du har en tyk meljævning (den skal ikke koge) tager du den af blusset, og sætter den til afkøling.
Lun de resterende 175 gram mælk lidt i mikroovnen eller i en gryde, og opløs gæren i den lune mælk.
Tilsæt sukker, salt, evt. bageenzym, de resterende 460 gram hvedemel, og den afkølede meljævning, og ælt dejen sammen. Ælt dejen på røremaskine med dejkrog i ca. 10 minutter.
Efter 10 minutter tilsættes det bløde smør, og dejen æltes ca. 10 minutter mere eller indtil den er glat og jævn og slipper skålen.
Når dejen er færdigæltet, skal den hvile 20 min ved stuetemperatur.
Del herefter dejen i to lige store portioner. Rul hver portion ud til en cirkel med en tykkelse på ca 2-3 mm. Del hver cirkel i 8 lige store dele, ved først at skære et kryds, der deler dejen i 4 stykker, og herefter dele hvert stykke i to. Læg 1/2 pølse på hvert stykke dej (i den brede ende), og rul dejen rundt om pølsen til du har et horn.
Læg pølsehornene på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve 60 minutter.
Pensel pølsehornene med mælk og drys med sesam, og bag dem ved 220 grader i ca 15 minutter.
Lad dem køle af på en rist inden de kommes i køleskabet hvis de ikke skal spises med det samme.