Opskrift på crispy kylling i airfryerChicken tenders eller bare sprøde stykker af paneret saftig kylling med pankorasp og parmesan og en lækker sennepsdip.
Skær kyllingen ud i passende stykker. Læg stykkerne af kylling i en skål sammen med mayonnaise og dijonsennep, og bland det godt sammen.
600 g kyllingebryst, 3 spsk mayonnaise, 1 tsk dijonsennep
Bland paneringen sammen af panko, fintrevet parmesan, oregano, hvidløgspulver, løgpulver, paprika, salt og peber.
2 dl panko, 1 dl parmesan, 2 tsk oregano, ½ tsk hvidløgspulver, ½ tsk løgpulver, ½ tsk paprika, 1 tsk salt, Peber
Vend kyllingestykkerne i paneringen, og læg dem derefter i et lag i airfryerkurven. Spray med olie.
1 tsk olie
Giv kyllingestykkerne 10-12 minutter ved 205 grader airfryer. I mens kyllingen tilberedes, kan du blande dippen.
Sennepsdip
Bland creme fraiche, olivenolie, sennep, honning, citronsagt, fintrevet hvidløg, salt og peber sammen og smag den tid.
½ dl creme fraiche, ½ dl olivenolie, 2 spsk dijonsennep, 2 spsk honning, 2 spsk citronsaft, 1 fed hvidløg, ½ tsk salt, Peber
Servering
Når tiden er gået, tjekker du om kyllingen er færdigtilberedt ved at stikke i det tykkeste sted, og se om kødsaften er klar.
Kyllingestykkerne serveres med dippen og grøntsager efter eget ønske.
Noter
Airfryer
Vi har lavet denne opskrift i vores Cosori Dualblaze airfryer, hvis du bruger en anden salgs, så skal tiden måske justeres. Tjek altid om din kylling er færdigtilberedt ved at stikke i den inden den serveres. Kylling skal gennemsteges.