Opskrift på fyldt kyllingebryst med pestoflødeost i airfryerLækker og nem opskrift på helt måltid tilberedt på én gang i airfryer. Kartofler med pesto i bunden, fyldte kyllingebryster og bagte tomater. Derudover kommer der en lækker skysauce du kan komme over retten til sidst.
Kom vand og hønsebouillon i bunden af skuffen til din airfryer.
3 dl vand, ½ hønsebouillonterning
Kartoflerne vaskes i koldt vand og dryppes af i et dørslag.
1 kg kartofler
Kom dem derefter op i en skål sammen med olivenolie, salt, pesto og vend det grundigt rundt så det hele bliver godt fordelt.
1 kg kartofler, 1 spsk olivenolie, 1 spsk grøn pesto, ¼ tsk salt
Kom dem derefter op i skuffen til din airfryer. Sæt temperaturen på 180 grader og giv det 15 minutter.
Imens kartoflerne tilberedes forberedes kyllingebrysterne. Rens dem for sener og fedt. Skær derefter med en skarp kniv på langs i kyllingebrystet uden at skære helt igennem.
800 g kyllingebryst
I en skål blandes flødeost, pesto, salt, peber samt fintrevet hvidløg grundigt sammen.
½ tsk salt, 100 g neutral flødeost, 1 spsk grøn pesto, Peber, 1 fed hvidløg, Peber
Fordel derefter flødeosten i kyllingebrysterne med en spiseske og slut af med at vikle to skiver lufttørret skinke om, så det holder lidt på flødeosten.
8 skiver parmaskinke
Når der er gået 15 minutter placeres de 4 kyllingebryster nu ovenpå kartoflerne. Stil tiden til 25 minutter og sæt temperaturen på din airfryer til 180 grader.
Når der er 10 mintter tilbage af tiden placeres cherrytomaterne imellem kyllingebrysterne og tilberedningen fortsættes.
150 g cherrytomater
Når tiden er gået er det hele færdigt og klar til servering.
Anret et kyllingebryst sammen med kartofler, cherrytomater og lidt skysauce på en tallerken og server med det samme.
Noter
AirfyrerDenne opskrift er lavet i vores Cosori Dual Blaze Airfryer (reklamelink). Bruger du en anden type maskine, kan tilberedningstiden variere, da alle airfryere varmer forskelligt.