Opskrift på æggekage i airfryerEn god æggekage er skøn som frokost eller nem aftensmad. Her er den lavet i airfryeren, det er nemt og hurtigt, og vi sparer på strømmen til tilberedning.
Steg skiverne af bacon på risten i din airfryer ved ca. 180 grader i 8-9 minutter eller til skiverne er gyldne og sprøde.- Alle skiverne kan ikke være i airfryeren på en gang, så de skal steges af flere omgange.
300 g bacon
Imens man steger bacon slåes de 12 æg ud en skål, tilsæt fløde, salt, peber samt bagepulver. Pisk det hele grundigt sammen.
Når alt bacon er stegt hældes halvdelen af fedet ud af skuffen og risten tages ud. Hæld æggemassen op i skuffen og sæt den i airfryeren. Bag nu æggekagen i ca. 10 minutter, eller til den er fast og gylden i overfalden.- Tilberedningstiden i din airfryer kan, afhængig af mærke og model, variere.
Når æggekagen er færdig tages den ud af airfryeren og den pyntes med skiver af tomat, agurk, sprød bacon og frisk hakket purløg.
2 tomater, ½ agurk, 1 dl frisk purløg
Server med friskbagt rugbrød.
Noter
AirfryerDenne opskrift er lavet i vores Cosori Dualblaze (reklamelink). Hvis du bruger en anden type airfryer, kan tilberedningstiden variere lidt. Hold altid godt øje når du prøver en ny opskrift i din airfryer.