Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Lakseruller med flødeost
Opskrift på lakseruller med flødeost
Små ruller med laks, flødeost, rucola og agurk i en blød tortillapandekage. De er nemme at lave, og så er de skønne som både frokost og forret.
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
0
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
2
tortillapandekager
50
g
rucola
,
eller anden salat
100
g
flødeost
,
gerne med urter
100
g
koldrøget laks
,
i tynde skiver
¼
agurk
½
dl
dild
Salt
Peber
Sådan gør du
Smør tortillapandekagerne med flødeost.
2 tortillapandekager,
100 g flødeost
Læg rucolasalaten ovenpå.
50 g rucola
Fordel skiver af laks oven på salaten.
100 g koldrøget laks
Skær agurken i tynde stave og fordel agurk og hakket dild oven på. Krydder med salt og peber.
¼ agurk,
½ dl dild,
Salt,
Peber
Rul pandekagerne stramt sammen, og læg dem i køleskabet hvis de ikke skal serveres med det samme.
Inden servering skæres rullerne i skiver på cirka 1 ½ cm i tykkelsen. Anret skiverne på et fad med lidt salat og citron og server.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
person
Kalorier:
173
kcal
Kulhydrater:
11
g
Protein:
8
g
Fedt:
11
g
Mættet fedt:
6
g
Flerumættet fedt:
1
g
Enkeltumættet fedt:
3
g
Kolesterol:
31
mg
Natrium:
978
mg
Kalium:
259
mg
Fibre:
1
g
Sukker:
2
g
A-vitamin:
1632
IU
C-vitamin:
13
mg
Calcium:
98
mg
Jern:
2
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere