Opskrift på laks i airfryerSaftig og lækker laks, der falder fra hinanden på den helt rigtig måde. Server den med klassisk tilbehør som sauce hollandaise og kartofler eller vælg dit eget favorittilbehør.
Laksen forberedes, fjern eventuelle ben og trim kanterne for fedt om nødvendigt.
400 g laksefilet
Giv laksen et spray olie og krydder den med salt og peber efter smag. Laksen placeres nu med skindsiden ned på risten i din airfryer.
1 tsk olivenolie, Salt, Peber
Kom skuffen med laksen i airfryeren og start den på 180 grader og sat sæt tiden til 10 minutter.
Når tiden er gået og laksen begynder at "flage" fra i kødet er den færdig. Alle airfryere varmer forskelligt, så første gang du prøver opskriften bør du holde øje med tiden og måske justere den lidt hvis du bruger en anden airfryer end os. Vi har lavet denne laks i en Cosori Dualblaze (reklamelink), og her passer det med 10 minutter.
Bland glacen af citronsaft og honning. Når laksen er færdig, tages den ud, og pensles med marinaden og serveres med det samme.
½ citron, 1 tsk honning
Noter
Airfryer
Vi har i denne opskrift brugt vores Cosori Dualblaze airfryer (reklamelink), det er virkelig en god maskine, og vi kan kun anbefale dig at tage et kig på den hvis du leder efter en ny airfryer til dig selv eller en du holder af.