Opskrift på paneret mørksejSprøde stykker af lækre mørksej loins, som er paneret i en blanding af rasp, parmesan og lækre krydderier. Server dem som fish and chips med pommes frites og sauce tartare eller med dit favorittilbehør.
I en dyb tallerken blandes alle ingredienserne til panneringen grundigt sammen.
1 dl rasp, 30 g parmesan, 1 tsk salt, 1 tsk herbes de provance, ½ tsk paprika, ½ tsk løgpulver, ½ tsk hvidløgspulver
I en anden dyb tallerken piskes ægget sammen.
1 æg
Derefter vendes stykkerne af fisk først i æg og derefter i paneringen. Sørg for at der kommer panering over det hele. Tryk gerne paneringen lidt fast på fisken med hænderne.
400 g mørksej loins
I en stor pande smeltes smørret ved middel varme. Når det er bruset af, kommes stykkerne af fisk i og steges nu i ca. 3-4 minutter på hver sider, eller til de bliver flot gyldne og kødet flager en smule fra hinanden.
50 g smør
Overfør de stegte stykker fisk til et fad og server med det samme med dit favorittilbehør.