Opskrift på bøf bearnaise pizzaSkøn luksuspizza med bearnaise og oksekød. Den er nem at lave, og perfekt hvis du har en rest oksekød som du ikke har fået spist dagen før.
Lav dejen som beskrevet i opskriften her.Når dejen er klar, rulles eller trykkes dejen ud til pizzabunde. Dejen giver 3-4 pizzaer afhængig af størrelse størrelse.
1 portion pizzadej
Smør pizzabundene med tomatsauce, og fordel stykker af mozzarella og revet parmesan ovenpå.
1 portion pizzasauce, 250 g frisk mozzarella, 70 g parmesan
Bag pizzabunden på en opvarmet bagesten, bageplade i ovnen eller på grillen ved 250-275 grader. Den skal have ca. 8-10 minutter men hold godt øje med den. I en opvarmet pizzaovn skal pizzaerne have 1-2 minutter, husk at vende dem jævnligt, så de ikke bliver sorte i den ene side undervejs.
Når pizzabunden er bagt, skal resten af fyldet på.
Skær oksekødet i tynde skiver, og lun bearnaisen lidt i en gryde hvis den ikke allerede er lun og frisklavet.
400 g oksekød, 3 dl bearnaise sauce
Fordel tynde skiver af oksekød og derefter bearnaise på de lune pizzabunde. Drys til sidst med frisk hakket estragon og server straks pizzaen.
Frisk estragon
Noter
Ingrendienser
Oksekød - Du kan bruge den type oksekød du har en rest af. Det kan være alt fra oksemørbrad eller culotte til en god bøf. Skær det kolde oksekød ud i tynde skiver, og så er det klar til at komme på pizzaen.
Den nemme løsning
Du kan med denne opskrift springe over hvor gærdet er lavest hvis du har lyst. Du kan nemlig vælge både at købe færdiglavet pizzadej, færdig pizzasauce og færdig bearnaise. Hvis du har mulighed for at kaste dig ud i at lave et af elementerne hjemmelavet, så gør en hjemmelavet pizzadej altså en verden til forskel på det endelige resultat.