Opskrift på hakkebøf i airfryerLækre hakkebøffer lavet i airfryer. Du kan servere dem med bløde løg, kartofler og sovs eller måske noget lettere grønt tilbehør. Det er helt op til dig selv. Det bliver i hvert fald ikke meget lettere eller hurtigere at lave lækre saftige bøffer til aftensmaden.
Det hakkede oksekød samles og deles i portioner a 200 g. Form klumperne af til bøffer på ca. 2 cm i tykkelsen. - Jeg bruger en bøfpresser til det, det fungerer ret godt. Dem kan man købe i rigtig mange forretninger. De kan også sagtens formes i hånden.
800 g hakket oksekød
Bøfferne sprayes med et tyndt lag olie og krydres på begge sider med salt og peber efter smag.
Olivenolie, Salt, Peber
Forvarm din airfryer i et par minutter med en temperatur på 180 grader.
Når airfryeren er varm kommes bøfferne på risten og skal nu til beredes i ca. 10 minutter ved 180 grader.- Hvis du vil have dem en smule røde, så skal du nøjes med at give dem 8 minutter.
Når bøfferne er færdige tages de op af airfryeren og serveres med det samme.
OBS: Der er ikke to airfryere der varmer ens, så første gang du skal prøve opskriften, er det vigtigt at du prøver dig frem med tiden. Vores maskine er en Cosori Dualblaze (reklamelink), og her passer det med 10 minutter.
Noter
Opbevaring
Har du rester tilbage, så kan du gemme bøfferne i køleskabet til dagen efter, eller du kan fryse dem ned til en anden gang.
Airfryer
Vi bruger en Cosori Dualblaze Airfryer (reklamelink), den er vi virkelig glade for, og den kan kun anbefales hvis du er på jagt efter en brugervenlig airfryer, der tilbereder maden hurtigt, og er nem at gøre ren.