Opskrift på andebryst i airfryerSaftige og lækre andebryster tilberedt i airfryer er både nemt og hurtigt. De bliver saftige og får dejlig sprødt skind, lige som vi kan lide dem. Server dem med klassisk tilbehør som brunede kartofler og rødkål eller med en sprød kålsalat.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 20 minuttermin
Samlet tid 25 minuttermin
Antal 2stk
Ingredienser
2andebryster
½tskolie
Salt
Peber
Sådan gør du
Rids skindet på andebrysterne diagonalt, pas på ikke at skære ned i kødet.
2 andebryster
Spray eller smør andebrysterne med lidt olie, og krydder dem med salt og peber.
½ tsk olie, Salt, Peber
Kom andebrysterne i airfryeren, og tilbered dem ved 180 grader i 10 minutter. Skru herefter op til 205 grader og giv dem yderligere 10 minutter.
Der er meget stor forskel på størrelsen af andebryster, og også måden forskellige airfryere varmer på, derfor er det nødvendigt at du måler kernetemperaturen undervejs i tilberedningen. Vi går efter en kernetemperatur på andebryster på cirka 66 grader, og så får andebrystet lov til at trække til 68 grader. Så får man et perfekt rosastegt andebryst.
Når andebrystet har nået 66 grader i kernetemperatur og er brunet godt af, skal det hvile i 5-10 minutter inden det skæres ud og serveres.
OBS: Denne opskrift er lavet til en Cosori Dual Blaze Airfryer. Bruger du en anden type skal tilberedningstiden muligvis tilpasses. Hold godt øje den første gang du prøver en ny opskrift i din airfryer, da maskinerne varmer meget forskelligt.