Opskrift på andelår i airfryerLækre og saftige, møre andelår med perfekt sprødt skind. Det er både nemt og hurtigt at lave andelår i din airfryer, og du kan servere dem med klassisk tilbehør eller en kålsalat.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 30 minuttermin
Samlet tid 35 minuttermin
Antal 2stk
Ingredienser
2andelår
½tskolie, gerne spray
Salt
Peber
1appelsin, skallen
Sådan gør du
Smør andelårene med olie, brug gerne en oliespray hvis du har sådan en.
2 andelår, ½ tsk olie
Krydder oversiden af lårene med salt, peber og appelsinskal, og læg dem i airfryerkurven. Sæt kurven i din airfryer.
Salt, Peber, 1 appelsin
Tilbered nu andelårene 20 minutter ved 180 grader, skru efterfølgende op på 205 grader og tilbered yderligere 10 minutter for at gøre skindet sprødt.
Server straks andelårene med dit favorittilbehør.
OBS:Alle maskiner varmer forskelligt. Denne opskrift er lavet med en Cosori Dual Blaze, har du en anden model, skal tilberedningstiden måske justeres lidt.Andelår skal være gennemstegte. Tjek med stegetermometer at låret har en kernetemperatur på 75 grader inde ved benet. Alternativt kan du stikke i låret med en kødnål, for at sikre at kødsaften er klar og ikke rød.