Syltede chili - Opskrift på syltede chilier, de er både lækre og smukke at have stående
Udskriv Pin
5 fra 1 stemme

Syltede chili opskrift

Dejlig måde at konservere sommerens chilier på til resten af året
Ret Tapas, Tilbehør
Keyword Sommer
Forb. tid 10 minutter
Antal 2 store glas

Ingredienser

  • Chilier nok til at fylde glassene op
  • 1/2 l klar eddike
  • 7-8 spsk sukker
  • 4 spsk salt
  • 1-2 dl vand
  • Syltekrydderier
  • Evt. tørret hvidløg
  • Frisk peberrod et par skiver i hvert glas

Sådan gør du

  • Alle ingredienser til lagen blandes i gryde og koges op.
  • Chilier renses og snittes i den ønskede størrelse og kommes i den kogende lage ca 1 - 2 min. Hvis du vil sylte chilierne hele, skal de prikkes med en gaffel inden de kommer i lagen.
  • Chilierne kommes derefter i skoldede og atamonskyllede glas, den varme lage hældes sammen med et par skiver frisk peberrod over chilierne.
  • Låget skrues på med det samme, der skal under afkøling opstå undertryk så låget buer ned.
  • Lad dem stå og trække i 14 dagen inden du spiser af dem.