Start med at fjerne hinden på bagsiden af benene. Det kan gøres let ved at løsne den i den ene ende med en kniv. Herefter trækkes hinden af i et stykke.
Drys benene på begge sider med dry rub. Pak dem i folie og lad dem trække et par timer eller et døgn i køleskabet.
Tag benene ud køleskabet et par timer før de skal grilles, fjern filmen og pak dem grundigt ind i alufolie.
Nu er det tid til at grille! Forvarm din grill til 180-200 grader sat op til indirekte varme. Kom dem på grillen i foliepakkerne og giv dem ca. 45-60 på grillen. Alternativt kan du bage dem i staniolpakkerne i ovnen ved 180-200 grader i 45-60 minutter, hvis du gerne vil spare lidt på kul eller gas til grillen.
Når tiden er gået, tages benene ud af folien, stik evt. i dem med en kniv og tjek om de er møre elles skal de have lidt længere.
Benene skal herefter på grillen igen. Grill dem ved indirekte varme i ca. 30 min. Her skal de hele tiden skiftevis vendes og pensles med masser af BBQ sauce, bliv ved indtil de får et godt tykt klistret lag. Kom evt. rygeflis i kullene samtidig hvis du ønsker en lidt røget smag - det passer godt til spareribs.
Når du er tilfreds med laget af barbecuesovs er de klar til servering.